Ibogaine je psihoaktivni alkaloid iz korijena kore Tabernanthe iboga afrički grm.

Ibogaine je zarazna i psihoaktivna terapija-Breaker.

U posljednjih nekoliko godina, znanje o sposobnosti iboga sve više uzgaja u kako razbiti ovisnost o drogama i alkoholu. Znanstvene studije također pokazuju da jedna administracija iboga može značajno smanjiti ili čak eliminirati simptome povlačenja. Osim toga, izvješća i studije su pokazale da je želja za drogom izbora (a) se eliminira za dobro dugo vremena, ili trajno.

Psihoaktivna svojstva iboga potiču visoko duhovno iskustvo. Pacijenti doživljavaju duboke uvide, pružaju jasnoću u svojim životima, motivirajući ih da se promijene na razini psihološkog i slobodnog života bez droge.

Studija podržava Ibogaine s ogromnim potencijalom u liječenju ovisnosti o teškim lijekovima kao što su heroin, Methadone, kokain, crack i alkohol. Postoje i naznake da je koristan u liječenju ovisnosti o duhanu.

Ibogaine također pruža priliku kao psihoterapija ili duhovni učitelj.

U području psihoterapije, Ibogaine koristi kao tretman za učinke traume ili kondicioniranje.

Razlika između ibogaine i korijena Iboge alkaloida kože je da korijen kože, sadrže i uključuju Tabernanthe ibogaine od Iboge korijena. Međutim iboga znanstveno priznaje samo poznato da sadrže alkaloid akcije.

Ibogain

Kupi Ibogaine iz iboga World