Това са думи на Гари, който е излекуван от зависимостта си от неговия прием на Ibogaine, Iboga Шатана на храст, израстващ в Западна Централна Африка, алкалоид, получен от голям брой корени, бивш наркомании. Бетаинови храст корени са били използвани в продължение на стотици години, от Forest Централна Западна Африка под-тропически дъжд като старта на живота си в горски хора. Съвременните изследователи, медицинската и метафизика, намират корен от Бетаинови производни, Ibogaine, е ефективно лечение на пристрастяването, анормално поведение и духовна раноми. Тя няма да бъде племе от хора, Бог да почитат Iboga кой като изненада.

Западна Африка Bwiti религия използват служители на растението Бетаинови индуцирана визия и помощ в лова.

300 години племенните хора в горските райони са били използването на храста, защото те са неразделна част от религиозните ритуали. Със своя принос, те и техните предци в йерархията на контактите. Например, те могат да дъвчат кората на няколко дни и след това се променя в състояние, където те попадат в гората и тичам миля и половина, след това изкопани под дърво, намери място, където точката това е преди 150 години.
Западните учени в 1900 разкриха, че след като виждат тази дива свиня да яде храсти и в природата, Бетаинови е психоактивно вещество. В 1940 и 1950, фармацевтични компании са започнали да се опита някои други употреби на растения, тя се счита за стимулант. Въпреки това, в 1962, Хауърд Лима, са пристрастени към хероин, знаменитостите забелязват, че се надруса. След 36 часа пътуване, той се намира в пристрастяването си, и по този начин неговите шест приятели. Петима от тях стават техен навик. Има много опит, отколкото духовно нещо.

С течение на времето, Лигата на автоматично изпълнение на тестове пристрастен подземен ибогаинът опит. Данните им предполагат, че хероина, кокаина, амфетамини, алкохол и никотин пристрастяване за успеваемост от 75%.

В 1965, много видове нови лекарства на Международната употреба и планирано лечение патентована ибогаинът пристрастяване и алкохолизъм.

Научните изследвания започнаха през 1991, Холандия с повече от 36 пристрастени като тестови случаи. Оттогава САЩ са се интересуват от този вид материал, така че той одобрява първото човешко изследване.

В момента, Ibogaine , поради духовните си свойства, е КЛАСИФИЦИРАН от FDA като “клас 1” наркотик (хероин и кокаин заедно), и тъй като 1960 е бил забранен в Съединените щати. Въпреки това, ибогаинът не е и никога няма да бъде развлечение наркотик. При прилагането на закона на САЩ 30 години наркотици, и само 3 грама са били конфискувани, “на улицата”. Лечението с Ibogaine, наркоманиите или дисфункционални модели на поведение, важна полза за хората в капан, въпреки трудната работа, а не хората не искат да се повтарят. Ibogaine непристрастяващи вещества в реалната ситуация е, че това е по целия свят, в допълнение към законите на Съединените щати и доказателство Белгия.

Какво представлява лечението с ибогаинът? Това зависи до известна степен, тъй като ибогаинът е погълнат цели. Управлявайте количеството лекарства за различни цели и опит, до известна степен, формата на участниците. Употребяващите хероин да питат “парите обратно в своя” свободен няма да вземат същия брой Ibogaine, или имат същия опит продължителна медитация, целта е да бъдат свързани с източника, или надежда за лечение на разрешаване на пациенти, хронична депресия или тревожност. Въпреки това, трите откриват, че лечението им включва физически, умствени и духовни.

Всички лечения ибогаинът има три етапа. Първата стъпка е добавянето на Ibogaine, което е под формата на капсули. Мощността се базира на калибрирането на телесното тегло. В миналото ниският диапазон е използван за лечение на събранието. При ниски дози, изображения и идеи, терапевтите работят достатъчно бавно, за да присъстват. Средната доза на ибогаинът е духовен търсач, който иска да има възнаграждаване опит. Въпреки това, наскоро Опитът предполага, че може да е ненужно голяма доза калибриране на различни психологически или духовни цели. Ако приносът на лицето на ибогаинът изпитва тежка травма, това е най-добрата ръка при приемане на ниски дози и терапевт, но много хора могат да се справят с голяма доза умерена и да имат достъп до собственото си изцеление на спомените.

В много случаи, получените виждания, няма традиция в западния модел на опита на психотерапията. А готов да започне да се разтвори емоционалното зареждане на по-абстрактно ниво, можете да видите натрупания опит и поведение промяна. Високи дози, използвани за спиране на пристрастяването. Доза достатъчно висока, за да смаже съзнанието и тялото зависими програмиране е необходимо. Въпреки това, дори и в диапазона на дозите, ибогаинът не се фрагментира добре и измива лекарството по избор или желание на зависими от опита на появата на себе си.

Приносът на ибогаинът хора изглежда да пътуват назад във времето и да преживеят големи събития в живота.

Някои хора приемат “Life преглед”, подобно на тибетската книга на мъртвите “, както е описано в съвременните разкази за почти смъртни преживявания, и ако човекът е пристрастен, той или тя понякога се дължи на сърцето на проблема и да помогне пристрастени към мястото, за да започне. Очите емоционалното съдържание на това преживяване е самият опит и визуалното, причината за Гесталат в повечето случаи, опитът е “пълен 3D ефекти и усещането реално. “Въпреки това, има и свидетели за съществуването на себе си, Гледане и намиране на разбиране. То е това разбиране, изглежда бивши пристрастени да започне нов, здравословен избор.

Изненадващо, няма симптоми на абстиненция, пълен избор за стари наркотици, или наркотици. Има няколко причини за прекъсването на карентните периоди. Един от тях е, че консумацията на Ibogaine, пристрастени не може да излезе от леглото, намери ремонт. В допълнение, те са заети претоварени, те изпитват, за да си спомнят, те се нуждаят от ремонт. В допълнение, болници и университети в страната за медицински изследвания са показали, че ибогаинът инхибира производството на допамин, невротрансмитер, който играе централна роля в пристрастяването. Тъй като много наркомани да останат пристрастени, само за да се избегне болката и преобладаващото налягане и да се оттегли, оттегляне на случая, ибогаинът в лечението на наркотична зависимост е ключов фактор за успеха.

Ibogaine лечение на втория етап, изглежда да е някакъв личен опит. Някои хора спят 12 часа. Въпреки това, повечето хора не спят, но фантастично преживяване, периодът на размисъл. Ако те спят, те се събуждат по-често напълно бдителни и гладни. Това само по себе си е чудо, десетилетие на пристрастяване към хероин.

Три фаза продължава 24 1 друг. Тъй като се чувстват много отворени и уязвими по време на човек, това двадесет и четири часа, изглежда да осигури необходимото време да се приспособява “в реално време”. Функционалност, въпреки че бавен и внимателен, по-нежна, но не срещат ибогаинът, защото пълното въздействие.

Ibogaine след срещата , преди лекарството ще изпитат желанието за наркотици или наркотици по избор за три до шест месеца на свобода. През този период той или тя трябва да поиска промени в лечението и подкрепата в земята, е настроен на идеи за движение. Ако не го направите, това проследяване, първоначално причинено от психологически фактори на пристрастяване, ще се върне. Същото се отнася и за хората, използващи ибогаинът, за да изследват и прекъсват дисфункционални модели на поведение, че ефикасността на ибогаинът е “затворена” и да удължи даденото лечение. Около двадесет и пет процента от прием на наркотици от ибогаинът зависимост не е освободен, но един от най-успешните, второто лечение.

Ниска доза на ибогаинът опит в по-малък, по-малко интензивни темпове, неговото духовно въздействие. Те поддържат нормален, съзнателен контрол и могат да участват в терапевта, за да изследват идеите на Ibogaine. Тези идеи могат да бъдат най-дълбоките, най-острите. Един участник, по рождение, отново живее собствената си майка, неговото описание на връзката: “Мисля, че аз бях бебето, но бях толкова мека част от дозата на кожата, която мога да почувствам d.” топлината и миризмата, всичко, което съм аз, съм аз, това е правилното…… Това съм аз, това е по-голямо от мен, но аз и аз тази жена може да почувства нежност, и място, където мога да почувствам сълзите удари тялото ми, можех да почувствам тъгата му, това е моя тъжен, това е този, който бях тъжен през целия си живот , Мисля, че след известно време…… “Ами, мисля, че вече имам! Знам. Сега виждам как започна всичко. “Жената е най-великият подарък, който е получила Ibogaine.

Има по-малко налични данни, различни от духа на западноафриканската Централна република, започна да използва Ibogaine, но това е от народа на този древен за Запада. Дозата е по-малка от пристрастяването към прекъсване. Някои се нуждаят от загуба на съзнание, железен юмрук около колата, но количеството на малки, трябва да се прекъсне пристрастяването. Един старт клиент, който е направил години на вътрешна духовна работа, преди да вземе Ibogaine, трябваше това да каже: “Ibogaine открият всички настройки на движението се променя всичко, дори и да разглобя света около мен. Бетаинови ми даде силата да ускоря нивото на ликвидност, все още мога да се пренастроя, и танцувам по целия свят…… Ibogaine е вариант на симулацията на живота и дървото има способността да ни помогне да постигнем нова връзка с тяхната помощ имаме уникална връзка между Бог и себе си… ”

Ibogaine имат странични ефекти? 90% от населението пет години, отговорът е не. Три до пет процента от населението имат психично заболяване или Кататония могат да изпитат халюцинации почивка на Ibogaine, не се препоръчва да се използва тази група.

Очевидно е, че при унищожаването на зависимостта от алкохол, кокаин, хероин, амфетамини, метадон, никотин и всички придружаващи смърт, болести и престъпления, дисфункционално поведение в Общността, а не изключение на правилото, при хората, един от свят, нетърпелив да се свърже с Бог, ибогаинът има дълбоко въздействие. В писмена форма тази статия, обаче, ибогаинът е достъпна за по-малко хора, отколкото в Африка. Хауърд Лот организация, нови области на развитие, изпълнение на Конференцията на ибогаинът в Холандия и Панама. Започвам с организацията на писателя е имал достъп до ибогаинът малък, но расте в международни води на Карибите, редица клиники.

Два аспекта на политическата опозиция и икономично напреднало лечение с Ibogaine. В момента, лечение на ибогаинът, включително разходите за международни води в Карибския басейн. Поради необходимостта от двадесет и пет паунда на растителен материал, с половин паунд от дървесни чипове алкалоид ибогаинът екстракт, снабдяването е ограничено и скъпо. Синтеза на ибогаинът се произвежда под егидата на новата област за развитие, но трябва да се подобри. Легализацията на политическата опозиция и производството на ибогаинът е повсеместна, дълбоко вкоренена. Това е реална заплаха за лечение на пристрастяването в подземния свят на международния трафик на наркотици и в областта на икономиката на икономическите интереси.

Пристрастяването, като рака, е индустрия за многомилиарни долари. В допълнение, правният статут на всяко психотропни вещества в дългогодишни културни табута. Въпреки това, налягането, и накрая Бичът на пристрастяването е много интензивен, ибогаинът може в крайна сметка да одобри от FDA. В същото време, ибогаинът клиники в Съединените щати извън, въпреки че в ограничени количества.

Какво е Ibogaine в бъдещето на западното общество, особено опасностите от злоупотребата с наркотици са били близки, особено в центъра на нивото на геноцид в Съединените щати,?

Един мъдър човек казал, “запали свещ, отколкото проклина тъмнината, което е по-добре”. Започнах отново, една клиника, където представих на конференцията ибогаинът с помощта на обучени асистенти, е като свещ. Това е моята надежда и моя план през идните години, много от тези свещи са осветени, така че ние виждаме не може да види пристрастяване поведение и дисфункционален социален хаос и лично страдание и значителни подобрения. Търся хора, активно ангажирани в клинични и пари за бизнеса.

Една сесия на ибогаинът, започвам клиника ще изисква 5-7 дни (или повече), живеещи в спокойна среда, и интензивно лечение, и подкрепа на различни физически терапии и практикуващи на място, за да се осигури адекватно финансиране, масажи, пунктура и билкови лекарство, особено при детоксикацията на тялото и нервната система, за да се отпусне и излекува. Персоналът е вероятно да включва художници и поети, за да подпомогне ибогаинът дипломиран отново нов капацитет се прероди, и творчество. В допълнение, има нужда да се превърне в екип от лекари и медицински сестри, за да се справят със зависимостта на дългосрочно увреждане, произтичащо от всякакви проблеми. В това най-добро от възможните светове, администрацията на Бетаинови Ibogaine, а не синтетичен продукт. Когато хората напуснат клиниката, той или тя ще бъде отнесен към терапевти и система за поддръжка на гърба. Такава клиника би дала на всеки човек просто имаше най-добрия шанс да се превърне не само в начина, по който не е зависима и отрицателна, също започна нов и по-добър живот. Всеки получи пълно лечение, ще предизвика верижна реакция, която ще помогне за изцеление на другите и обществото.

Очевидно е, че такова цялостно лечение не е голямо в близко бъдеще. Поради тази причина, бъдещите нужди на Ibogaine, включително развитието на висококачествен синтез, което значително намалява разходите, повече хора ще достигнат. Въпреки че хората все още трябва да отидат извън Съединените щати да приемат това лечение, докато FDA одобри придобиването, мониторинг лечение и подкрепа може да се направи у дома в клиники в Общността