Αυτά είναι λόγια του Γκάρι, ο οποίος θεραπεύτηκε από την πρόσληψη εθισμού του Ibogaine, η Ιμποναβίδα του θάμνο, μεγαλώνοντας στη Δυτική Κεντρική Αφρική, ένα αλκαλοειδές που προέρχεται από μεγάλο αριθμό ριζών, πρώην εθισμός στην μεθαμφεταμίνη. η ιμπογκά έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια, από το δάσος της Κεντρικής Δυτικής Αφρικής υποτροπική βροχή ως το ξεκίνημα της ζωής της σε ένα δασικό λαό. Οι σύγχρονοι ερευνητές, η ιατρική και η μεταφυσική, βρίσκουν μια ρίζα των παραγώγων ιμπουγκίνης, Ibogaine, είναι μια αποτελεσματική θεραπεία του εθισμού, μη φυσιολογική συμπεριφορά και πνευματική ανωμαλία. Δεν θα είναι φυλή ανθρώπων, ο Θεός να σας εκπλήσσει που είναι έκπληξη.

Δυτική αφρικανική Bwiti θρησκεία χρησιμοποιούν τους εργαζομένους του φυτού ιμπογκία προκαλούμενη όραμα και βοήθεια στο κυνήγι.

300 χρόνια οι φυλετικός λαός σε δασικές περιοχές ήταν η χρήση του δάσους, επειδή αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των θρησκευτικών τελετουργικών. Με τη συμβολή της, αυτοί και οι πρόγονοί τους στην ιεραρχία των επαφών. Για παράδειγμα, μπορεί να μασήσει το φλοιό των δύο ημερών και στη συνέχεια να αλλάξει σε μια κατάσταση όπου πέφτουν στο δάσος και τρέχουν ένα μίλι και μισό, στη συνέχεια έσκαψαν κάτω από ένα δέντρο, βρείτε ένα μέρος όπου η τελεία είναι 150 χρόνια πριν.
Δυτικοί επιστήμονες το 1900 αποκάλυψαν ότι, αφού είδε αυτό το αγριογούρουνο να τρώει θάμνους και στη φύση, η ιμπογκά είναι μια ψυχοδραστική ουσία. Σε 1940 και 1950, φαρμακευτικές εταιρείες έχουν αρχίσει να δοκιμάσουν κάποιες άλλες χρήσεις των φυτών, θεωρείται ένα διεγερτικό. Ωστόσο, το 1962, ο Χάουαρντ Λότσον, ήταν εθισμένοι στην ηρωίνη, η διασημότητα παρατήρησε ότι μαστουρώθηκαν. Μετά από 36 ώρες ταξιδιού, βρέθηκε από τον εθισμό του, και έτσι οι έξι φίλοι του. Πέντε από αυτά γίνονται συνήθεια τους. Να πάρετε μια εμπειρία ιμπογκαινη από απλά ένα πνευματικό πράγμα.

Με την πάροδο του χρόνου, η Λεγεώνα της αυτόματης εκτέλεσης των δοκιμών εθισμένοι υπόγεια εμπειρία ιμπογκαινη. Τα δεδομένα τους υποδεικνύουν ότι η ηρωίνη, η κοκαΐνη, οι αμφεταμίνες, η εξάρτηση από το αλκοόλ και τη νικοτίνη για το ποσοστό επιτυχίας του 75%.

Σε 1965, lotsof μορφή των νέων φαρμάκων για τη διεθνή χρήση και προγραμματισμένη θεραπεία πατενταρισμένη ιμπογκαινη εθισμό και τον αλκοολισμό.

Η επιστημονική έρευνα ξεκίνησε το 1991, στις κάτω χώρες με περισσότερους από 36 τοξικομανείς ως περιπτώσεις δοκιμών. Από τότε, η FDA του ΕΟΦ έγινε πολύ ενδιαφέρον για αυτό το είδος του υλικού, έτσι ενέκρινε την πρώτη ανθρώπινη μελέτη.

Επί του παρόντος, Ibogaine , λόγω των πνευματικών ιδιοτήτων της, ταξινομείται από το FDA ως ναρκωτικό “Class 1” (ηρωίνη και κοκαΐνη μαζί), και από 1960 έχει απαγορευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η ιμπογκαινη δεν είναι και ποτέ δεν θα είναι ένα ψυχαγωγικό φάρμακο. Στην εφαρμογή του αμερικανικού δικαίου 30 χρόνια ναρκωτικών, και μόνο 3 γραμμάρια κατασχέθηκαν, “ο δρόμος”. Ibogaine θεραπεία, τοξικομανείς ή δυσλειτουργικές συνήθειες της συμπεριφοράς, ένα σημαντικό όφελος για τους ανθρώπους παγιδευμένη, αν και σκληρή δουλειά, δεν οι άνθρωποι δεν θέλουν να επαναλάβουν. Ibogaine μη εθιστικές ουσίες στην πραγματική κατάσταση είναι ότι είναι σε όλο τον κόσμο, εκτός από τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών και το Βέλγιο απόδειξη.

Τι είναι η θεραπεία με ιμπογκαινη; Εξαρτάται σε κάποιο βαθμό, καθώς η ιμπογκαινη λαμβάνεται με σκοπό την κατάποση. Διαχειριστείτε την ποσότητα των φαρμάκων για διαφορετικούς σκοπούς και ζήστε, σε κάποιο βαθμό, τη μορφή για τους συμμετέχοντες. Οι χρήστες ηρωίνης να ζητήσουν “χρήματα πίσω στο” δωρεάν δεν θα πάρει τον ίδιο αριθμό Ibogaine, ή να έχουν την ίδια εμπειρία ένα παρατεταμένο διαλογισμό, ο στόχος είναι να συνδεθεί με την πηγή, ή ελπίδα για τη θεραπεία της επίλυσης των ασθενών, χρόνια κατάθλιψη ή άγχος. Ωστόσο, οι τρεις βρίσκουν τη θεραπεία τους περιλαμβάνει σωματική, ψυχική και πνευματική.

Όλες οι θεραπείες ιμπογκαινη έχουν τρία στάδια. Το πρώτο βήμα είναι η προσθήκη της Ibogaine, η οποία είναι σε μορφή κάψουλας. Η ισχύς βασίζεται στη βαθμονόμηση του σωματικού βάρους. Στο παρελθόν, το χαμηλό εύρος έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της σύσκεψης. Σε χαμηλές δόσεις, εικόνες και ιδέες, οι θεραπευτές εργάζονται αρκετά αργά για να παρευρεθούν. Μια μεσαία δόση ιμπογκαινη είναι ένας πνευματικός ερευνητής, θέλει να έχει μια ικανοποιητική εμπειρία. Ωστόσο, η πρόσφατη εμπειρία υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι περιττή βαθμονόμηση μεγάλης δόσης των διαφόρων ψυχολογικών ή πνευματικών σκοπών. Εάν η συμβολή του ατόμου της ιμπογκαινη βίωσε σοβαρό τραύμα, είναι το καλύτερο χέρι για τη λήψη χαμηλών δόσεων και έναν θεραπευτή, αλλά πολλοί άνθρωποι μπορούν να χειριστούν μια μεγάλη δόση μέτρια, και μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δική τους επούλωση των αναμνήσεων.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι απόψεις που ελήφθησαν, δεν υπάρχει παράδοση στο δυτικό μοντέλο της εμπειρίας της ψυχοθεραπείας. Ένα έτοιμο για να ξεκινήσει να διαλύσει το συναισθηματικό φορτίο ενός πιο αφηρημένο επίπεδο, μπορείτε να δείτε τη συσσωρευμένη εμπειρία και την αλλαγή της συμπεριφοράς. Υψηλές δόσεις που χρησιμοποιούνται για να σταματήσουν τον εθισμό. Η δόση είναι αρκετά υψηλή για να κατακλύσει το μυαλό και τον προγραμματισμό τοξικομανών. Ωστόσο, ακόμη και εντός του φάσματος των δόσεων, ιμπογκαινη δεν θραύση καλά και να πλύνετε το φάρμακο της επιλογής ή την επιθυμία για τοξικομανείς της εμπειρίας από την εμφάνιση του εαυτού.

Η συνεισφορά των ιμπογκαινη άνθρωποι φαίνεται να ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και να ξαναζήσουν σημαντικά γεγονότα της ζωής.

Μερικοί άνθρωποι αποδέχονται την «ανασκόπηση της ζωής» παρόμοια με το θιβετιανό βιβλίο των νεκρών», όπως περιγράφεται στους σύγχρονους λογαριασμούς των σχεδόν νεκρών εμπειριών, και αν το άτομο είναι εθισμένος, αυτός ή αυτή προκαλείται μερικές φορές από την καρδιά του προβλήματος και βοηθά να εθιστεί στο μέρος για να ξεκινήσει. Τα μάτια του συναισθηματικού περιεχομένου αυτής της εμπειρίας είναι η ίδια η εμπειρία και η απεικόνιση, ο λόγος για την κύηση στις περισσότερες περιπτώσεις, η εμπειρία είναι “ένα πλήρες εφέ 3-Δ και το αίσθημα πραγματικής. “Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μάρτυρες για την ύπαρξη του εαυτού, να παρακολουθήσουν και να βρουν κατανόηση. Είναι αυτή η κατανόηση, φαίνεται πρώην τοξικομανείς να ξεκινήσει μια νέα, υγιείς επιλογές.

Παραδόξως, δεν υπάρχουν συμπτώματα στέρησης, η πλήρης επιλογή για παλιά φάρμακα, ή φάρμακα. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τις περιόδους υπαναχώρησης που διακόπτονται. Το ένα είναι ότι η κατανάλωση της Ibogaine, τοξικομανείς δεν μπορεί να βγει από το κρεβάτι, βρείτε επισκευή. Επιπλέον, είναι απασχολημένοι με την κόπωση, βιώνουν να θυμούνται ότι χρειάζονται επισκευή. Επιπλέον, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια της χώρας για ιατρικές μελέτες έχουν δείξει ότι η ιμπογκαινη αναστέλλει την παραγωγή της ντοπαμίνης, ένας νευροδιαβιβαστής που διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στον εθισμό. Επειδή πολλοί εθισμένοι στα ναρκωτικά να παραμείνουν εθισμένοι, μόνο και μόνο για να αποφύγουν τον πόνο και την συντριπτική πίεση και να αποσύρουν, να αποσύρουν την υπόθεση, η ιμπογκαινη στη θεραπεία της Τοξικομανίας είναι ένας βασικός παράγοντας επιτυχίας.

Η θεραπεία με Ibogaine του δεύτερου σταδίου, φαίνεται να είναι κάποια προσωπική εμπειρία. Μερικοί άνθρωποι κοιμούνται 12 ώρες. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κοιμούνται, αλλά μια φανταστική εμπειρία, η περίοδος του προβληματισμού. Αν κοιμούνται, ξυπνούν πιο συχνά σε πλήρη εγρήγορση και πεινασμένοι. Αυτό από μόνο του είναι ένα θαύμα, μια δεκαετία εθισμού στην ηρωίνη.

Τρεις φάσεις διαρκούν 24 1 άλλα. Επειδή αισθάνεστε πολύ ανοιχτοί και ευάλωτοι κατά τη στιγμή ενός ατόμου, αυτές οι 24 ώρες, φαίνεται να παρέχουν τον απαραίτητο χρόνο για την επανεγδιαρρύθμιση του “πραγματικού χρόνου” τους. Λειτουργικότητα, αν και αργή και προνοητική, πιο απαλή, αλλά δεν αντιμετώπισε ιμπογκαινη επειδή η πλήρης πρόσκρουση.

Ibogaine μετά τη συνάντηση , πριν από το φάρμακο θα βιώσει την επιθυμία για ναρκωτικά ή ναρκωτικό της επιλογής για τρεις έως έξι μήνες ελευθερίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτός ή αυτή πρέπει να ζητήσει αλλαγές στη θεραπεία και την υποστήριξη στο έδαφος, είχε τεθεί σε κίνηση ιδέες. Εάν δεν το κάνετε, αυτή η συνέχεια, που αρχικά προκλήθηκε από ψυχολογικούς παράγοντες εθισμού θα επανέλθει. Το ίδιο ισχύει για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ιμπογκαινη για να εξερευνήσουν και να διακόψουν δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς που η αποτελεσματικότητα της ιμπογκαινη είναι “κλειστή”, και να επεκτείνει τη θεραπεία που δίνεται. Περίπου είκοσι πέντε τοις εκατό της πρόσληψης φαρμάκου από ιμπογκαινη εξάρτηση δεν απελευθερώνεται, αλλά μια από τις πιο επιτυχημένες, η δεύτερη θεραπεία.

Μια χαμηλή δόση της ιμπογκαινη εμπειρία σε ένα μικρότερο, λιγότερο έντονο ρυθμό, την πνευματική της επίδραση. Διατηρούν ένα φυσιολογικό, συνειδητό έλεγχο, και να είναι σε θέση να συμμετέχουν στον θεραπευτή για να διερευνήσει ιδέες για Ibogaine. Αυτές οι ιδέες μπορεί να είναι η βαθύτερη, πιο οξεία. Ένας συμμετέχων, από τη γέννηση, ξαναζει τη μητέρα του, την περιγραφή του συνδέσμου: «Νομίζω ότι ήμουν το μωρό, αλλά ήμουν τόσο μαλακός μέρος της δόσης του δέρματος, που μπορώ να νιώσω d.» θερμότητα και τη μυρωδιά, τα πάντα είμαι εγώ είμαι… είναι το δικαίωμα…… Είμαι εγώ, είναι μεγαλύτερο από μένα, αλλά εγώ και εγώ αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να αισθανθεί τρυφερότητα, και ένα μέρος όπου μπορώ να νιώσω τα δάκρυα χτύπησε το σώμα μου, μπορούσα να νιώσω τη θλίψη του, είναι λυπηρό μου, αυτό είναι αυτό που ήμουν λυπημένος όλη μου τη ζωή , Νομίζω ότι μετά από λίγο…… “Λοιπόν, νομίζω ότι έχω τώρα! Ξέρω. Τώρα βλέπω πώς ξεκίνησαν όλα. “Η γυναίκα είναι το μεγαλύτερο δώρο που είχε λάβει Ibogaine.

Υπάρχουν λιγότερα διαθέσιμα στοιχεία, εκτός από το πνεύμα της Δυτικής Αφρικής που άρχισε να χρησιμοποιεί Ibogaine, αλλά είναι από τους ανθρώπους αυτού του αρχαίου για τη Δύση. Η δόση είναι μικρότερη από τον εθισμό για να σπάσει. Μερικοί χρειάζονται μια απώλεια συνείδησης, μια σιδερένια γροθιά γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά η ποσότητα του μικρού, πρέπει να σπάσει τον εθισμό. Ένας πελάτης εκτόξευσης, ο οποίος έχει κάνει χρόνια εσωτερική πνευματική εργασία πριν από τη λήψη της Ibogaine, είχε αυτό να πει: «Ibogaine ανακαλύψει όλες τις ρυθμίσεις του κινήματος αλλάζει τα πάντα, ακόμη και αν αποδόμηση τον κόσμο γύρω μου. η ενμπογκά μου έδωσε τη δύναμη να επιταχύνω το επίπεδο της ρευστότητας, μπορώ ακόμα να αναμορφώσω τον εαυτό μου, και χορεύω σε όλο τον κόσμο…… Ibogaine είναι μια παραλλαγή της προσομοίωσης της ζωής και το δέντρο έχει τη δυνατότητα να μας βοηθήσει να επιτύχουμε μια νέα σχέση με τη βοήθειά τους έχουμε μια μοναδική σχέση μεταξύ του Θεού και τους εαυτούς μας… ”

Ibogaine έχουν παρενέργειες; 90% του πληθυσμού πέντε χρόνια, η απάντηση είναι όχι. Τρεις έως πέντε τοις εκατό του πληθυσμού έχουν μια ψυχική ασθένεια ή κατατονία μπορεί να εμφανίσουν παραισθήσεις ανάπαυσης στην Ibogaine, δεν συνιστάται η χρήση αυτής της ομάδας.

Προφανώς, στην καταστροφή της εξάρτησης από το αλκοόλ, την κοκαΐνη, την ηρωίνη, τις αμφεταμίνες, τη μεθαδόνη και τη νικοτίνη και όλα τα συνοδευτικά του θανάτου, της ασθένειας και του εγκλήματος, τη δυσλειτουργική συμπεριφορά στην Κοινότητα, παρά την εξαίρεση του κανόνα, στον άνθρωπο, ένα από τα κόσμο, πρόθυμοι να επανασυνδεθούν με τον Θεό, ιμπογκαινη έχει μια βαθιά επίπτωση. Γραπτώς αυτό το άρθρο, ωστόσο, ιμπογκαινη είναι διαθέσιμη σε λιγότερους ανθρώπους από ό, τι στην Αφρική. Η οργάνωση του Χάουαρντ λοτσάν, νέες περιοχές ανάπτυξης, η υλοποίηση της διάσκεψης της ιμπογκαινη στις κάτω χώρες και τον Παναμά. Ξεκινάω με την οργάνωση του συγγραφέα είχε πρόσβαση στην ιμπογκαινη μια μικρή, αλλά αυξανόμενη σε διεθνή ύδατα στην Καραϊβική, μια σειρά από κλινικές.

Δύο πτυχές της πολιτικής αντιπολίτευσης και η οικονομική προηγμένη θεραπεία με Ibogaine. Επί του παρόντος, η θεραπεία με ιμπογκαινη, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των διεθνών υδάτων στην Καραϊβική. Λόγω της ανάγκης για εικοσιπέντε λίβρες του φυτού υλικό, με μισό κιλό ξύλου αλκαλοειδές ιμπογκαινη εκχύλισμα, προμήθεια είναι περιορισμένη και ακριβά. Η σύνθεση της ιμπογκαινη κατασκευάζεται υπό την αιγίδα του νέου χώρου ανάπτυξης, αλλά πρέπει να βελτιωθεί. Η νομιμοποίηση της πολιτικής αντιπολίτευσης και η κατασκευή της ιμπογκαινη είναι διάχυτη, βαθιά ριζωμένη. Αυτή είναι μια πραγματική απειλή για τη θεραπεία του εθισμού στον υπόκοσμο της διεθνούς διακίνησης ναρκωτικών, και στον τομέα της οικονομίας των οικονομικών συμφερόντων.

Ο εθισμός, όπως ο καρκίνος, είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, το νομικό καθεστώς κάθε ψυχοτροπικής ουσίας στα μακροχρόνια πολιτιστικά ταμπού. Ωστόσο, πίεση, και τέλος η μάστιγα του εθισμού είναι πολύ έντονη, ιμπογκαινη μπορεί τελικά να εγκριθεί από το FDA. Ταυτόχρονα, οι κλινικές της ιμπογκαινη στις Ηνωμένες Πολιτείες εκτός, αν και σε περιορισμένες ποσότητες.

Τι είναι η Ibogaine στο μέλλον της Δυτικής κοινωνίας, ιδιαίτερα οι κίνδυνοι της κατάχρησης ναρκωτικών έχουν πλησιάσει, ιδίως στο επίκεντρο του επιπέδου της γενοκτονίας στις “νωμένες Πολιτείες,;

Ένας σοφός άνθρωπος είπε, “άναψε ένα κερί από το να καταριέται το σκοτάδι, το οποίο είναι καλύτερο.” Ξεκίνησα ξανά, μια κλινική, όπου παρουσίασα στο συνέδριο ιμπογκαινη με τη βοήθεια εκπαιδευμένων βοηθών, είναι σαν κερί. Είναι η ελπίδα μου και το σχέδιό μου τα επόμενα χρόνια, πολλά από αυτά τα κεριά είναι αναμμένα, έτσι ώστε να δούμε δεν μπορεί να δει την εθιστική συμπεριφορά και το δυσλειτουργικό κοινωνικό χάος και τα προσωπικά βάσανα και ουσιαστικές βελτιώσεις. Ψάχνω για άτομα που εμπλέκονται ενεργά τόσο σε κλινικές όσο και σε χρήματα για τις επιχειρήσεις.

Μια συνεδρία ιμπογκαινη, ξεκινάω μια κλινική θα απαιτήσει 5-7 ημέρες (ή περισσότερο) Ζώντας σε ένα χαλαρό περιβάλλον, και εντατική θεραπεία, και να υποστηρίξει μια ποικιλία από φυσικές θεραπείες και επαγγελματίες στο έδαφος για να παρέχουν επαρκή χρηματοδότηση, Μασάζ, βελονισμό και βότανα φάρμακο, ιδιαίτερα στην αποτοξίνωση του σώματος και του νευρικού συστήματος για να χαλαρώσετε και να θεραπεύσετε. Το προσωπικό είναι πιθανό να συμπεριλάβει καλλιτέχνες και ποιητές για να βοηθήσει τον απόφοιτο της ιμπογκαινη να επανασυνδέσει τη νέα ικανότητα και τη δημιουργικότητα. Επιπλέον, υπάρχει ανάγκη να γίνει μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από μακροπρόθεσμες ζημίες που προκύπτουν από τυχόν προβλήματα. Σε αυτό το καλύτερο από πιθανούς κόσμους, η χορήγηση της ιμπουγκίνης Ibogaine, αντί για ένα συνθετικό προϊόν. Όταν οι άνθρωποι φεύγουν από την κλινική, αυτός ή αυτή θα παραπεμφθεί σε θεραπευτές και πίσω σύστημα υποστήριξης. Μια τέτοια κλινική θα έδινε σε κάθε άτομο μόνο την καλύτερη ευκαιρία να γίνει όχι μόνο ο τρόπος μη εξάρτησης και αρνητικός, ξεκίνησε επίσης μια νέα και καλύτερη ζωή. Όλοι έλαβαν την πλήρη θεραπεία, θα προκαλέσουν αλυσιδωτή αντίδραση που θα βοηθήσει την επούλωση των άλλων και της κοινωνίας.

Προφανώς, μια τέτοια πλήρης θεραπεία δεν είναι μεγάλη στο εγγύς μέλλον. Για το λόγο αυτό, οι μελλοντικές ανάγκες της Ibogaine, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της υψηλής ποιότητας σύνθεσης, η οποία μειώνει σημαντικά το κόστος, θα φθάσουν περισσότεροι άνθρωποι. Αν και οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρειάζεται να πάνε έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να δεχτούν αυτή τη θεραπεία, μέχρι η FDA ενέκρινε την απόκτηση, παρακολούθηση της θεραπείας και υποστήριξη μπορεί να γίνει στο σπίτι σε κοινοτικές κλινικές