Αγοράστε την Ιμπομπογκά

Αυτό το site είναι αφιερωμένο στον παντοδύναμο Tabernanthe φυτό που ονομάζεται ιμπογκά (οικογένεια-Apocyanaceae (μυστικό)).

Το φυτό Ιμπομπογκά

Η Ιρμπογκά-είναι ένας αιωνόβιων τροπικός θάμνος που ενδημεί στη Δυτική-Κεντρική Αφρική (Γκαμπόν, Καμερούν, Κονγκό). Η Ισυκιά συνήθως μεγαλώνει σε ύψος δύο μέτρων, αλλά δεδομένου ότι οι σωστές συνθήκες μπορούν να αναπτυχθούν σε ένα μικρό ύψος δέντρου 10 μέτρων. Υπάρχουν λίγα πράσινα φύλλα 9-10 εκατοστά μακρύ και 3 εκατοστά. Μερικές φορές είναι πιθανό ένα από τα μεγαλύτερα φυτά για να φθάσουν τα φύλλα μεγαλώνουν σε 21 εκατοστά μακρύ και 7 εκατοστά. Δείτε τα λουλούδια της Ιμπογκά είναι σωληνοειδή και λευκά και κίτρινα και πορτοκαλί φρούτα και μπορεί να είναι οβάλ και επιμήκη ή σφαιρικό σχήμα με 20 έως 30 μικρούς καφέ σπόρους.

Bwiti θρησκεία
Η Ιμπούγκα έχει κεντρικό ρόλο στην αφρικανική αδελφότητα των Bwiti. Οι οπαδοί της Bwiti εδρεύουν κυρίως στην Γκαμπόν, το Καμερούν, το Κονγκό και άλλες χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής. Η Ιμπογκά Bwiti χρησιμοποιείται σε μια σειρά από τελετουργικά. Ο ριζικός φλοιός της Ιμπούγκα που χρησιμοποιείται από νεαρά μέλη του Bwiti κατά την τελετή μύησης. Επιπλέον, η Ιμπόχα χρησιμοποιείται συμβατικά χορευτικό τελετουργικό που συνήθως λαμβάνει χώρα τη νύχτα.